U bevindt zich hier: Home > Varkens > Malen & Mengen

Malen & Mengen

Voerkosten bepalen voor een groot deel de kostprijs van veel varkens- en pluimveebedrijven. Een goed en betrouwbaar voersysteem is dan ook onmisbaar. Wij bieden u efficiënte en innovatieve systemen aan om zelf uw voer gaan te malen en mengen. U kunt daarmee meer invloed uitoefenen op de kwaliteit van het voer.


Mogelijkheid om te besparen op voerkosten

Als u zelf grondstoffen voor uw veevoer verbouwt of inkoopt, kunt u vaak besparen op uw voerkosten. Wij zijn u graag van dienst tijdens het ontwerp- en realisatieproces van uw installatie. Ook verlenen wij de service hiervoor. Afhankelijk van de situatie en de te gebruiken grondstoffen adviseren wij de juiste combinatie van hamermolens, structuurmolens, silo's, vijzels, menginstallaties en de bijbehorende automatisering.

Daarmee regelt u zelf de inname, opslag, het transport, malen, mengen en uitdoseren van graan, CCM en bijproducten voor varkens en pluimvee.

Wij hebben daarvoor een compleet assortiment van alle benodigde producten en onderdelen. We installeren het complete systeem ter plaatse en zijn daarna de aangewezen partner voor onderhoud en service.

Meer invloed op voersamenstelling en kwaliteit

Met het totaalconcept voor het zelf malen en mengen van voer willen wij veehouders helpen voerkosten te drukken. U bespaart daarmee niet alleen op de inkoop maar ook op het transport van voer. Tevens bent u flexibeler in uw voersamenstelling en heeft u zelf invloed op de kwaliteit.