U bevindt zich hier: Home > Varkens > Verwarmings- & watertechnische installaties

Verwarmings- & watertechnische installaties

  • Complete watervoorziening vanaf binnenkomst tot aan de dieren waterpaneel, breektank, besturingscomputers en schakelkasten
  • Complete verwarming, zowel traditioneel als duurzaam: propaan, aardgas en oliegestookte kachels, warmwater verwarmingsinstallaties, pallet- en snippergestookte ketels.
     

Gesloten verbrandingssysteem in de stal

Bij de keuze van het juiste verwarmingssysteem zijn de optimale temperatuurverdeling, CO2-reductie en energiebesparing van cruciaal belang. Versleijen heeft hiervoor de Thermorizer TR-75 in het programma.

De TR-75 wordt voor het nauwkeurig en gecontroleerd verwarmen in stallen gebruikt. Door het hoge rendement en de energie-efficiënte indirecte verwarming is de TR een voordelige oplossing.

Het gaat bij de Thermorizer om een gesloten verbrandings- en verwarmingssysteem. Dit systeem garandeert een zeer zuivere verbranding met een geringe Nox-emissie. Alle rookgassen worden via de schoorsteen afgevoerd en de te verwarmen lucht in het vertrek blijft fris en zuiver.

Het toestel is geschikt voor aardgas en alle andere LPG mengsels en heeft een bereik van 50mtr waardoor er minder steunventilatoren nodig zijn.

De TR is gemaakt van hoogwaardig RVS en is resistent tegen vuil en vocht. Hij is zowel aan de binnen- als aan de buitenkant bestand tegen reiniging onder hogedruk. Door een interne helling is de afvoer van het afvalwater gewaarborgd.