U bevindt zich hier: Home > Vleespluimvee

Vleespluimvee

De Nederlandse pluimveesector is een van de meest innoverende ter wereld. Samen met pluimveehouders heeft Versleijen Oirlo al diverse innovaties ontwikkeld en uitgevoerd. In samenwerking met gerenommeerde partners worden innovaties slagvaardig aangepakt en doorontwikkeld. Versleijen denkt praktisch mee in de totale bedrijfsvoering- en ontwikkeling. Van stalinrichting, automatisering, mestdroging, duurzame verwarmingssystemen tot voer- en menginstallaties.

Versleijen werkt alleen met gerenommeerde partners zoals Big Dutchman, waarvan wij al meer dan 50 jaar dealer zijn voor Zuid- en Midden-Nederland. Met bijna 100 jaar ervaring en 50 medewerkers staan wij garant voor een optimale installatie waarvan u jarenlang probleemloos gebruik kunt maken. Als er onverhoopt toch iets mis gaat, staat onze servicedienst direct voor u klaar. Goede en betrouwbare service is belangrijk voor de bedrijfsvoering op pluimveebedrijven.

Versleijen heeft jarenlange ervaring in alle pluimveesectoren en kan u bedrijfsspecifieke en bedrijfszekere oplossingen bieden.