U bevindt zich hier: Home > DIBO

Dibo reinigingsapparatuur

 

Hogedrukreinigers

DiBO ontwerpt en bouwt al meer dan 35 jaar zelf haar koudwater- en warmwaterhogedrukreinigers. Ze zijn hierdoor een gevestigde waarde binnen de reinigingswereld. Zowel bij particulieren (huis en tuin) als in diverse professionele sectoren zijn DiBO toestellen alom vertegenwoordigd. Denk maar aan de stal reiniging, industrie, gevelreiniging.

Alle hogedrukreinigers voldoen aan de hoogste DiBO normen:

  • Ongekende kracht en prestaties in alle mogelijke werkomstandigheden
  • Ongeëvenaarde kwaliteit en betrouwbaarheid
  • Zeer lange levensduur
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Verbazingwekkende wendbaarheid in combinatie met een zeer robuust uiterlijk

 

Veegmachines

Op zoek naar een degelijke veegmachine? Versleijen kan u helpen! 
Dibo reinigingsmachines zijn gekend om hun kwaliteit, prestatievermogen en gebruiksgemak.

In ons assortiment vindt u reinigingsmachines voor binnen en buiten, met manuele- of tractiemotoraandrijving, verschillende borstelsoorten, verkrijgbaar in diverse modellen. Zowel voor duw- als zitmodellen kunt u bij ons terecht. Elke machine heeft zijn eigen accessoires en extra's, met het oog op optimaal gebruik.

 

Waterstofzuigers

Naast een uitgebreid assortiment stofzuigers heeft Versleijen ook de DiBO waterstofzuigers. Een waterstofzuiger, het woord zegt het zelf al, waarmee je naast stof ook water kunt opzuigen. De DiBO waterstofzuiger kan in iedere werksituatie worden ingezet, bijvoorbeeld in hotels, scholen, restaurants of bij  professionele reinigingsbedrijven.

In een omgeving waar vaak water gebruikt wordt, zeker binnen de professionele schoonmaakbranche, is een waterstofzuiger absoluut onmisbaar. Een waterstofzuiger kan uiteraard ook als gewone stofzuiger dienst doen.