U bevindt zich hier: Home > Nieuws

Nieuws

Dibo "spring actie"

Vandaag start de “spring actie” van Dibo.
Deze willen we graag onder uw aandacht brengen. Op het gebied van koud water reiniging staan er wellicht voor u interessante aanbiedingen bij waaronder de ECN-M 220/22 welke tijdelijk zeer gunstig geprijsd is. De warm water reiniger IBH-M 220/22 heeft ook een speciale actieprijs. De bijgaande brochure staat boordevol met tal van aanbiedingen. De kwaliteit van Dibo hogedruk reinigers heeft zich al decennia lang bewezen. U bent van harte welkom in ons magazijn.

Bekijk de folder

Niet aanwezig op de LIV-beurs te Venray

Wij blijven dit jaar op stal.

Lees meer >

Scoor een baan bij ons!

Lees meer >

OFFICIËLE START DiBO-NAJAARSACTIE 2016!!!

De gloednieuwe “Najaarsactie 2016” zal op 15/09/2016 officieel van start gaan. 

Lees meer >

Dibo heeft een zeer interessante voorjaarsactie

Dibo heeft een zeer interessante voorjaarsactie. Hierin vindt u diverse aanbiedingen van reinigingsmachines zoals HD warm- en koud waterreinigers, vloerreinigers, stof/waterzuigers en schrobmachines, in zowel professionele als industriële uitvoering. Klik hier voor het openen van de voorjaarsfolder. Op verzoek willen we graag een demo verzorgen.

Twee bijzonder goed geslaagde beurzen

Twee bijzonder goed geslaagde beurzen. Rundvee & Mechanisatie Vakdagen 23-2 t/m 25-2 en de Landbouwdagen Intensieve Veehouderij van 1-3 t/m 3-3 in de Evenementenhal in Venray. We werden verrast door de overweldigende belangstelling. Hartelijk bedankt voor uw bezoek en uw interesse.

Lees meer >

Versleijen Oirlo ook dit jaar weer present op LIV-Venray

Versleijen Oirlo ook dit jaar weer present op LIV-Venray. Deze beurs vindt plaats op 1, 2 en 3 maart a.s. van 13.00 uur tot 22.00 uur. De vakbeurs Landbouwdagen Intensieve Veehouderij (LIV) geldt als het platvorm voor ondernemers uit de intensieve veehouderij.

U bent van harte welkom op standnummer: 266.

 
 
Lees meer >

Dibo najaarsactie

Dibo heeft een zeer interessante najaarsactie. Hierin vindt u diverse aanbiedingen van reinigingsmachines zoals HD warm- en koud waterreinigers, vloerreinigers, stof/waterzuigers en schrobmachines, in zowel professionele als industriële uitvoering. Deze actie loopt van 15-9 t/m 15-12. Klik hier voor het openen van de najaarsfolder. Op verzoek willen we graag een demo verzorgen.

Ons vernieuwd technisch magazijn

U bent van harte welkom in ons geheel vernieuwd technisch magazijn.

Lees meer >

Bestel nu Domino verbruiksartikelen via onze webshop!

Middels dit bericht willen we nogmaals  het belang van het zorgvuldig gebruik van uw Domino printer onder de aandacht brengen.

Helaas hebben we al meerdere keren moeten constateren, dat bij het gebruik van niet de juiste of verouderde inkt hoge reparatiekosten het gevolg kunnen zijn. Vandaar dat we u er nogmaals op willen wijzen dat het gebruik van de juiste inkt van groot belang is.

Lees meer >