U bevindt zich hier: Home > Advies & aanleg

Advies & aanleg

Versleijen is al vele decennia lang een jong en dynamisch installatiebedrijf welke bestaat uit een team van 25 gemotiveerde en gediplomeerde vakmensen die jaarlijks door de fabrikanten worden bijgeschoold. Zo blijven zij op de hoogte blijven van de nieuwste technieken en ontwikkelingen in de installatiebranche.

Versleijen is gespecialiseerd in de moderne installatie techniek. Wij adviseren, installeren, repareren en onderhouden niet alleen bekende merken CV ketels, warmwatertoestellen en (design) radiatoren, maar ook voor het ontwerp en aanleg van complete badkamers, (luxe) sanitair, water-, gas- en riool installaties bent u bij Versleijen aan het juiste adres.

Wij leveren onze installaties voor verschillende soorten gebruikers op het gebied van nieuwbouw en renovatie, utiliteit, stallen en woningbouwprojecten. Klantgerichte dienstverlening, innovatieve oplossingen en specialisme zijn de kernactiviteiten die tot het huidige succes van Versleijen hebben bijgedragen. Versleijen staat voor betrouwbaarheid en vakkundigheid.