Over Versleijen

Versleijen kent een lange en rijke historie. Een historie die begon in 1927 in het Limburgse Oirlo. Daar vestigde Sef Versleijen zich als dorpssmid. Nu, bijna 100 jaar verder, is het bedrijf nog steeds in de kundige handen van Familie Versleijen. Inmiddels staat de 3e generatie aan het roer en heeft de 4e generatie intrede gedaan in het bedrijf.

Divers en specialist

Door de jaren heen heeft Versleijen zich ontwikkeld. Zo verzorgen wij volledige stalinrichtingen voor pluimvee en varkenshouderij. Wij zorgen echter ook voor een comfortabel werkklimaat in de utiliteit en industrie. Daarnaast zetten we graag onze kennis en ervaring in voor luxe woningbouw projecten. Drie gebieden, met diverse doelen. Drie gebieden waarin Versleijen specialist is.

100 jaar ervaring, moderne oplossingen

Versleijen uit Oirlo is een familiebedrijf met bijna 100 jaar aan ervaring. Wanneer u voor Versleijen kiest, kiest u voor een totaaloplossing. Wij starten met u vanaf het idee. De nieuwste innovaties en ontwikkelingen passen wij toe. Zo realiseren wij de oplossing die past bij u en uw wensen. Dit alles doen wij met een combinatie van de juiste producten en kennis. Ook nadat ons werk is opgeleverd, blijven wij voor u actief. Service is een standaard, geen uitzondering.

Een familiebedrijf

Versleijen is wat u noemt een écht familiebedrijf. Niet alleen door het feit dat het van generatie op generatie gaat. Juist omdat het bedrijf als een familie voelt. Ondanks dat er toch 40 professionals rond lopen, zijn er korte lijnen waardoor er snel geschakeld wordt en een juiste oplossing gerealiseerd wordt.

maak een afspraak

© 2024 - Versleijen Oirlo
Created by LR Internet