Alles voor uw leg- en opfokpluimvee onder één dak

Huisvestingssystemen

Wanneer het gaat om huisvesting is er veel mogelijk. Wij zijn partner voor alle in Nederland toegestane huisvestingssystemen. Deze systemen worden ontwikkeld en geleverd door onze betrouwbare partner Big Dutchman.

Wanneer u kiest voor een huisvestingssysteem, wordt er direct meegedacht in een totaaloplossing. Niet alleen een verblijf, maar ook kijkend naar de best passende voer en drinkwater oplossing. In het geval van legsystemen, wordt er natuurlijk ook gekeken naar het best passende ei-transport systeem. Daarnaast denken wij vanaf het begin mee in een lichtplan. Dit om het gedrag van het dier te beïnvloeden en daarmee de productie optimaliseren.

maak een afspraak

Huisvestingssystemen voor pluimvee

Geoptimaliseerd voor de pluimveehouder

De te installeren huisvestingssystemen zijn geoptimaliseerd door de vakmensen van Versleijen. Dit houdt in dat de basis vanzelfsprekend al goed was, maar nu nog beter is. De volieresystemen zijn zodanig ontworpen dat de kippen makkelijk het nest kunnen vinden en bereiken. Dit minimaliseert de hoeveelheid buitennesteieren. Mochten die er toch zijn, dan liggen ze beschermd en kunnen zelfs deze eieren automatisch verzameld worden. De open systemen zijn overzichtelijk en controleerbaar. Schuilplaatsen voor bloedluizen zijn geminimaliseerd. Droog en nat reinigen is zeer goed mogelijk. Ofwel Versleijen biedt een intelligent geoptimaliseerde huisvesting, voor mens en dier.

Opfok

Richt u zich op de opfok van pluimvee, dan bent u ook daarvoor aan het juiste adres bij Versleijen. De huisvestingssystemen groeien mee met het dier. Het huisvestingssysteem is er op gericht om de dieren te trainen tot een goede leghen. Daarbij zijn beweegbare trainingsplateaus een optie. Het systeem heeft dusdanig gecentraliseerd afsluitmogelijkheden, waardoor het laden en behandelen van de hennen een stuk eenvoudiger is.

Totaalpartner

Kiest u voor Versleijen, dan gaat u in zee met een totaal leverancier. In elk aspect van een stalinrichting denken wij graag met u mee. Niet alleen in de praktische oplossing, maar ook in een terugverdienmodel of kostenbesparing. Dit doen we door mee te denken vanaf de idee fase, de beste oplossing te adviseren en deze dan volledig naar wens op te leveren. Met service als standaard hoeft u zich ook nooit zorgen te maken om stilstand.

Voor iedere vorm van Pluimveehouderij

Versleijen geeft u de mogelijkheid om de best passende oplossing voor uw bedrijf te realiseren. Hierbij houden we rekening met keurmerken zoals het Beter leven keurmerk of de Duitse KAT normen. De stal wordt ingericht, passend bij uw bedrijfsvorm. Ook wanneer u start met de opfok van kuikens, zorgen wij voor een omgeving waar zij veilig kunnen groeien en leren. Een totaal leverancier die meedenkt in alle facetten, daar kiest u voor bij Versleijen.

© 2024 - Versleijen Oirlo
Created by LR Internet