Nieuwe koers, met aandacht voor onze klanten

Vol enthousiasme informeren we u over de nieuwe plannen van ons bedrijf. Een familiebedrijf met bijna 100 jaar technische kennis en ervaring op het gebied van duurzame installaties en onderhoud van bedrijven, woningbouw en particulieren. Anno 2024 zetten we in op een nieuwe koers.

Specialisatie

Onze technisch specialisten zijn schaars en dus goud waard. In onze nieuwe koers geven we meer ruimte aan onze specialisatie in de agri-sector, industrie- en utiliteitsbouw. Daar ligt onze expertise. We maken daarin scherpere keuzes. En dat doen we graag zorgvuldig. Met aandacht voor onze klanten.

Wij staan voor innovatieve oplossingen. In onze nieuwe koers zetten we daar nog meer op in. De complexiteit van projecten betekent ook dat we keuzes moeten maken. Voor onze eigen specialisten en voor u als klant. Daardoor kunnen we sommige dingen in de toekomst niet meer doen. Een lastige keuze. Maar we willen vasthouden aan onze waarden. Flexibel, betrouwbaar, service en kwaliteit. Met zorg voor de klant.

Wat betekent dit concreet:

  • We zetten in op vaste teams specialisten voor uw project binnen de agrisector, industrie- en utilteitsbouw
  • Onderhoudscontracten en afspraken met particulieren en niet zakelijke woningbouw houden stand tot uiterlijk 1 januari 2026
  • De tweejarige servicetermijn op aangenomen woningbouwprojecten blijft intact vanaf het moment van oplevering
  • Per 1 juli 2024 nemen we geen opdrachten meer aan in de particuliere sector

Familiebedrijf

We zijn een familiebedrijf. Sinds 1927. De vierde generatie staat te popelen om het familiebedrijf voort te zetten. Ook zij zijn erop gebrand om onze unieke marktpositie verder te verstevigen. De aandacht voor onze klanten staat daarin altijd voorop. Al generaties lang. Door gedurfde keuzes te maken blijven we een betrouwbare partner voor onze klanten. Nu en in de toekomst. We kijken ernaar uit!

Directie & MT Versleijen Oirlo

Ik ben een particuliere klant

Jazeker. Uw onderhoudscontract blijft geldig tot 1 januari 2026. Tot die tijd blijven we dus bereikbaar voor u.

Nee, dat is helaas niet meer mogelijk.

Voordat uw onderhoudscontract afloopt spannen we ons in om een passende oplossing voor u te vinden voor het onderhoud van uw (technische) systemen. Uiteraard mag u zelf ook op zoek naar een passende servicepartner.

Voor woningen recent opgeleverd, woningen in opdracht, welke nog gebouwd moeten worden of in aanbouw zijnde woningen geldt een servicetermijn van twee jaar na oplevering.

Ik ben een zakelijke klant

Nee. Onze zakelijke klanten met een zakelijke woning bij het pand kunnen gewoon gebruik blijven maken van onze service- en onderhoudsdiensten.

Jazeker, we blijven bereikbaar voor u.

Jazeker, we blijven bereikbaar voor u.

Heb je nog vragen? Neem contact op!

Bedrijfsnaam
© 2024 - Versleijen Oirlo
Created by LR Internet