Totaalautomatisering voor vleeskuikens

Voeding

Voedselverstrekking in de pluimveehouderij heeft veel gelijkenissen, maar ook grote verschillen. Een goede start voor het jonge dier is ontzettend belangrijk. Systemen zijn er in vele soorten en maten, altijd afhankelijk van behoeften van het dier en daarmee de wens van u. De voerinstallaties van Big Dutchman zorgen voor de basis. Versleijen zorgt voor de kennis en het vakmanschap om zo efficiënt mogelijke oplossingen te realiseren.

maak een afspraak

Voeding van vleespluimveedieren

Gecombineerde systemen

Moederdierstallen hebben specifieke behoeften. Een haan heeft ander management nodig dan een hen. De systemen die Versleijen plaatst, worden specifiek ingericht op de passende behoeften van het dier en van u. We starten al met meedenken als u zich nog oriënteert. Onze specialisten denken met u mee. Zorgen voor de nodige inbreng van mogelijk andere disciplines. Daarmee krijgt u een compleet systeem dat past bij uw behoeften. Het dier krijgt vers voer, een uniforme verstrekking en er gaat zo min mogelijk voer verloren.

Kostenbesparing

Nederlandse mengvoerbedrijven zijn in prima staat om een pasklaar product voor uw bedrijf aan te leveren. Mocht u nog specifieker het voermengsel samen willen stellen voor uw diergroepen, dan kunt u het heft zelf in handen te nemen. Dan is het mogelijk om volledig of deels zelf een invulling te geven aan voer samenstellen. Als u zelf de benodigde grondstoffen inkoopt is het mogelijk een besparing op de totale voerkosten door te voeren. En doordat u zelf het voer mengt, heeft u vrijheid in het bepalen van uw voersamenstelling. Zo blijft u flexibel en kunt u bijsturen waar nodig. Wij beschikken over de kennis en ervaring om een passende maal-/meng installatie voor u samen te stellen en deze te realiseren. Van opslag tot hamermolen en van hamermolen tot menger, inclusief de transportsystemen en de besturing.

© 2024 - Versleijen Oirlo
Created by LR Internet