Complete inrichting van uw varkensstal

Voeding

Het voeren van varkens is een specialisme. Dit komt door de verschillende ontwikkelingsstadia die zich in één bedrijf bevinden. Ook de keuze van het soort voer zorgt voor een extra factor waar rekening mee gehouden moet worden. Zo kan er in de basis gekozen worden voor een droogvoersysteem of een brijvoersysteem. Naast de voertransportsystemen verzorgen wij ook de opslag van uw product. Hiervoor is er keuze uit een uitgebreid pakket van silo's en tanks. 

maak een afspraak

De voerkeuze voor u

Of u kiest voor droogvoer of brijvoer, Versleijen zorgt vanzelfsprekend voor het transport van de juiste hoeveelheid voer, in de juiste samenstelling, naar de juiste plek. Natuurlijk wordt er rekening gehouden met de specifieke wensen van het dier, maar vooral ook van u. Het systeem wordt op maat voor u samengesteld en geautomatiseerd.

Kostenbesparing

Nederlandse mengvoerbedrijven zijn in prima staat om een pasklaar product voor uw bedrijf aan te leveren. Mocht u nog specifieker het voermengsel samen willen stellen voor uw diergroepen, dan kunt u het heft zelf in handen te nemen. Dan is het mogelijk om volledig of deels zelf een invulling te geven aan voer samenstellen. Als u zelf de benodigde grondstoffen inkoopt is het mogelijk een besparing op de totale voerkosten door te voeren. En doordat u zelf het voer mengt, heeft u vrijheid in het bepalen van uw voersamenstelling. Zo blijft u flexibel en kunt u bijsturen waar nodig. Wij beschikken over de kennis en ervaring om een passende maal-/meng installatie voor u samen te stellen en deze te realiseren. Van opslag tot hamermolen en van hamermolen tot menger, inclusief de transportsystemen en de besturing.

© 2024 - Versleijen Oirlo
Created by LR Internet