Complete inrichting van uw varkensstal

Watertechnische installatie

In een varkensstal zijn er meerdere watersystemen actief. Wij denken graag met u mee in de best passende oplossing voor uw bedrijf. Water technische installaties bestaan onder andere uit de drinkwatervoorziening, de reinigingsvoorziening en mogelijkerwijs inweekinstallaties.

maak een afspraak

Water technische installatie voor varkensstallen

Drinkwatersystemen

Een passend drinkwatersysteem voor uw varkensstal is een noodzaak. Versleijen verzorgt een volledig drinkwatersysteem van registratie tot aan de nippel of waterbakken. Denk hierbij aan de breektank, het waterpaneel en de waterregistratie. Deze set aan onderdelen zorgen voor een volledig automatisch drinkwatersysteem, toegespitst op de behoefte van de dieren.

Reinigingssysteem

Het reinigingssysteem is een onderdeel van de water technische installatie. Vanuit een centraal punt worden leidingen onder druk gezet. Dit doen we met een hoge druk pompsysteem van DIBO. Dit maakt het eenvoudiger om de stallen met hoge druk schoon te spuiten. Door het systeem te centraliseren, is een losse hogedrukspuit verleden tijd. Dit zorgt voor eenvoudiger werken wat weer tijd en daarmee kosten bespaart.

Inweeksysteem

Om het reinigen van de afdelingen te vereenvoudigen bieden wij inweeksystemen aan. Deze inweeksystemen worden als vernevelleiding in de afdeling geïnstalleerd. Dit reduceert de totale kosten, dankzij minder waterverbruik, minder mestafzet en een tijdsbesparing in arbeid.

© 2024 - Versleijen Oirlo
Created by LR Internet